gener, 2020

17gen6:00 pm8:30 pmCañas & tipos: Marina Senabre i Andrés Ramírez6:00 pm - 8:30 pm Tipus d'esdeveniment:Conferència

Informació

Els astres de la Via Tipògrafica s’han aliniat! Cañas y Tipos, ed. Palma de Mallorca, comença s’any a tope, arrancant amb força, garra i professionalitat (coincidint quasi amb l’edició valenciana)

L’encontre tipogràfic més divertit de les illes Balears concentrarà —entre brebatjes, glifos, serifs i bona gent— lo «más granao» del panorama lletrístic.

Aquesta vegada comptaram amb la presència de Marina Senabre i Andrés Ramírez, dos professionals que estimen la lletra, el volum i l’espai.

Marina és defineix així: «Sóc arquitecta i dissenyadora gràfica. Desenvolupo projectes a diferents escales, des de l’arquitectura fins a la identitat visual, el disseny editorial i web. En 2012 estableixo el meu estudi, amb projectes a Menorca, València, Barcelona i recentment amb base en Mallorca. Sóc cofundadora de la Imperfecta Bellesa, una iniciativa que pretén replantejar perspectives assumides i canviar els hàbits de consum a través d’accions artístiques amb productes descartats.»

Andrés ens avança açò: «Vaig estudiar Disseny de Producte en la ESADIB, però vaig sentir la necessitat de fer un canvi i d’explorar el món de la comunicació visual. Em vaig anar a Barcelona i vaig començar treballant en l’equip de disseny de el Bulli Foundation, el nou projecte de Ferran Adrià. Vaig tornar a Mallorca per a emprendre el projecte Earthink al costat d’Alex Sanz. En 2019, fundo Studiograma, un estudi de disseny en el qual conflueixen el disseny gràfic i de producte per a aportar solucions en el món de la identitat corporativa i que no sé on em portarà…»

Com ja és habitual, ens veim a Rata Corner (Carrer d’Antoni Marquès, 34, Palma) L’entrada és lliure, fins petar el local. Sigueu puntuals, que les persones estes voldran dormir…
La organització intentarà donar una imatge de respetabilitat, que a la primera cervesa desapareixerà. I sobretot, no deixau de participar en el ja famós Tipobingo, on us poden tocar llibres, cal·ligrafies originals i posters molonazos!

Seguiu-nos a les xarxes; cercau Cañas & Tipos en Instagram i Twitter i subscriviu-vos al nostre newsletter per saber quan serà el proper Cañas… 😉

ENS VEIM AVIAAAT!

Hora

(Divendres) 6:00 pm - 8:30 pm

X