març, 2019

09mar12:30 pm1:30 pmElena Medel presenta 'La petita princesa' amb Clara Ferrer12:30 pm - 1:30 pm Tipus d'esdeveniment:Poesia,Presentació de llibre

Informació

Dissabte 9 de març a les 12:30h tendrem a Elena Medel presentant ‘La pequeña princesa’ el seu darrer llibre i ho farà acompanyada de la periodista cultural Clara Ferrer.

‘La pequeña princesa’ està il·lustrat per Maria Hesse, i és una novel.la de creixament cap el món adult amb una mirada inteligent, dolça i empodarada. Totes les princses tenen el seu conte: però són elles mateixes les que l’han d’escriure. Aquest volem està editat per Montena.

Elena Medel és escriptora, crítica literaria i editora.

Ha publicat tres llibres de poesia reunits en Un día negro en una casa de mentira (Visor, 2015), i els assajos El mundo mago. Cómo vivir con Antonio Machado (Ariel, 2015) y Todo lo que hay que saber sobre poesía (Ariel, 2018).Dirigeix l’editorial de poesia La Bella Varsovia  i coordina el projecte Cien de cien  per visibilitzar l’obra de poetes espanyoles del segle XX. Entre d’altres ha obtingut el  XXVI Premio Loewe a la Creación Joven i el Premio Fundación Princesa de Girona 2016 en la categoría de Artes y Letras.

Aquesta activitat té el suport de l’editorial Montena (Penguin Random House), el departament de Cultura del Consell de Mallorca i el Gremi de Llibreters de Mallorca.

 

 

 

 

Hora

(Dissabte) 12:30 pm - 1:30 pm

Adreça

Rata Corner

Carrer Antoni Marquès 34, baixos

X