novembre, 2017

30nov(nov 30)7:00 pm13des(des 13)8:30 pmExposició "Prelude" de Carles G.O.D.(novembre 30) 7:00 pm - (desembre 13) 8:30 pm Tipus d'esdeveniment:Exposició

Informació

Exposició de l’artista Carles G.O’D. a on ens presentarà fragments del macro-projecte en el que duu inmers des de fa més d’un any. “Heaven is a Town much like Shagaluf” és un gran i intrincat dibuix que, seguint l’estela que deixà el “Projecte Úter”, es basa en el treball de camp per elaborar una imatge narrativa. Aquesta vegada, el fil conductor és la indústria turística; concretament al barri calvianer de Magaluf.

Inspirat pel treball d’artistes clàssics com el Bosch i obres literàries com la Divina Comèdia de Dante i el cartoon; aquest dibuix és la primera part d’un díptic que retracta Magaluf i Londres com el cel i l’infern, respectivament. Aquesta exposició serveix de preludi d’una gran òpera visual en la que trobam serigrafies i fragments del dibuix original resignificats; així com obra recent de l’artista i alguna que altra sorpresa.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma, L’Illenc, el Cac Ses Voltes i l’Injuve.

Hora

Novembre 30 (Dijous) 7:00 pm - Desembre 13 (Dimecres) 8:30 pm

Adreça

Rata Corner

Carrer Antoni Marquès 34, baixos

X