gener, 2020

23gen7:00 pm8:30 pmExposició: Would you send me your souvenir? d'Esther Olondriz7:00 pm - 8:30 pm Tipus d'esdeveniment:Exposició

Informació

Would you send me your souvenir?

     el carter  mai crida dos pics

 

A finals del mes de juliol de 2019 vaig voler seguir amb el projecte que havia començat l’estiu de 2016 i que havia quedat aturat per causes de l’atzar.

Quan viatgem solem enviar fotos digitals mitjançant whatsapp o xarxes socials però, abans, quan sortíem de viatge, el que enviàvem eren postals, fins i tot, quan anàvem uns dies a un poble o a una zona de la costa mallorquina.

A Would you send me your souvenir? He intentat recuperar el vell costum d’enviar aquestes postals-records demanant a amics que hi col·laboressin. M’han contat que, a vegades, trobar un segell o una bústia podia significar un gran treball segons el país, ciutat o poble on es trobessin. Per cercar l’ajuda sí que he emprat  les noves tecnologies per poder contactar amb una majoria de persones.

Innumerables experiències amb Correus que, sembla, ja no està acostumat a aquest tipus de servei.

El primer carter em va deixar fer-l’hi fotos. Després, canvis d’estiu, substitucions, intercanvi de mails amb la Carteria UR.2, postals que anaven d’un lloc a l’altre de l’illa passant per Madrid i les que, malauradament, s’han perdut pel camí…

El meu agraïment a totes les persones que m’han ajudat col·laborant amb aquesta quimera. Gràcies ¡¡

 

Esther Olondriz

 

Hora

(Dijous) 7:00 pm - 8:30 pm

Adreça

Rata Corner

Carrer Antoni Marquès 34, baixos

X