maig, 2018

11mai5:30 pm8:30 pmLeotolda, una exposició d'Olga de Dios5:30 pm - 8:30 pm Tipus d'esdeveniment:Art,Familiar

Informació

LEOTOLDA, una exposició d’ OLGA de DIOS

17:30h Taller + Contacontes ‘Leotolda’
_______________________________________________________
Edat recomanda: entre 5 i 9 anys.
Places limitades. Imprescindible inscripció a hola@tintailustre.com

Olga de Dios ens explicarà la història de Leotolda, i partirà d’aquest llibre per a motivar-nos a pensar, imaginar i crear els nostres propis personatges. L’autora està construïnt a partir d’aquest taller una mostra col·lectiva que s’exposa a Rata Corner i que es podrà veure durant tot el mes de maig.
Anima’t a participar a n’aquesta aventura creativa.

19h Inauguració exposició
_______________________________________________________

Els personatges de la il·lustradora Olga de Dios aprenen a superar les seves desavantatges en un món dominat per la normativitat. Són personatges sense por al seu destí que tracten de transmetre la diversitat com a element enriquidor, així com valors de solidaritat i de respecte a la diferència.

Sota aquesta premissa, Olga de Dios proposa un projecte expositiu en què es podrà veure obra original elaborada a partir d’un treball d’investigació artística en el terreny de les tècniques serigràfiques, les tintes planes i l’evolució automàtica a partir d’aquestes. Aquesta investigació porta les imatges incloses en el llibre infantil a nivells d’expressió que transcendeixen en sensibilitat i significat.

Però no només això. “Leotolda” -l’exposició- trasllada a la sala expositiva el format de l’àlbum il·lustrat, de tal manera que nines i nins de tota l’illa podran formar part de la instal·lació creada a Rata Corner, acompanyant l’obra original de la il·lustradora amb els seus propis dibuixos .

Així, “Leotolda”, llibre i exposició, ens conviden a caminar lliurement per la nostra imaginació en una reflexió sobre l’amistat, les experiències viscudes i compartides i la importància de arriscar-nos a descobrir el lloc on ens pot portar la nostra creativitat.

Activitat enmarcada dins Tinta il·lustre: festival d l’àlbum il·lustrat i llibre infantil, tota la informació www.tintailustre.com

Exposició en col·laboració amb Swinton & Grant.

Hora

(Divendres) 5:30 pm - 8:30 pm

Adreça

Rata Corner

Carrer Antoni Marquès 34, baixos

X