maig, 2018

24mai7:00 pm8:30 pmPresentació de 'Alexandra Schneider und ihr Casiotone' de Joan Miquel Oliver7:00 pm - 8:30 pm Tipus d'esdeveniment:Presentació de llibre

Informació

Aquest dijous a les 19h Joan Miquel Oliver presenta el seu nou llibre ‘Alexandra Schneider und ihr Casiotone’ editat per L’Altra Editorial, ho farà acompallada per Llucia Font, llibretera de Rata Corner.

«Alexandra Schneider und ihr Casiotone» explica la història real d’una invasió alienígena de la Terra en la que el pintor Albert Pinya, n’Alexandra Schneider i jo mateix ens veiem involucrats amb tal grau de protagonisme que ens cau a sobre la tasca de salvar la humanitat. Al principi de tot s’afirma que: «Aquesta novel·la està basada en fets reals i la història que s’hi explica és certa fins al seu detall més insignificant». Entenc el neguit o la incredulitat que aquesta sentència pot provocar a uns i altres. Si voleu saber com va tot plegat heu d’assistir a l’acte de presentació on tot serà explicat de manera responsable però fora dels límits del spoiler. En tot cas, un llibre d’aventures que ens porta des de Palma fins al centre de la galàxia tot passant per les llunes de Júpiter on es desenvolupa la trama per recuperar el control del nostre Planeta, o com a mínim, com diu algun personatge del llibre, per salvar Mallorca.

Hora

(Dijous) 7:00 pm - 8:30 pm

Adreça

Rata Corner

Carrer Antoni Marquès 34, baixos

X