octubre, 2018

17oct7:00 pm8:30 pmPresentació del concurs 'Explotam Son Busquets' del JAM7:00 pm - 8:30 pm Tipus d'esdeveniment:Conferència

Informació

L’associació de Joves Arquitectes de Mallorca (JAM) ha organitzat un concurs d’idees no vinculant per a la caserna militar de Son Busquets, a Palma.

L’objectiu del concurs és recollir propostes per sol·licitar a l’Ajuntament la modificació del PERI 2011 de Son Busquets, que contempla la demolició de totes les edificacions existents, i establir les pautes per a un nou model d’urbanisme i de ciutat. Més enllà del valor patrimonial de l’antiga caserna militar, es proposa pensar la ciutat des de la Reutilització, el Reciclatge, la Transformació i el Compartir com a alternativa a la tàbula rasa.

A la seva web podeu trobar les bases i tot la documentació.

El concurs és obert, tant en format de presentació, com l’àmbit d’actuació, com els requisits de participació. No cal ser arquitecte.
Compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears (COAIB), i de l’Escola Superior  de Disseny de les Balears (EASDIB).
Us informam que els estudiants de l’ETSA Vallès i l’EASDIB realitzaran aquest quadrimestre el concurs com a projecte de curs.
El curs de l’ETSAV està coordinat pels professors Tomeu Ramis de Flexoarquitectura, Mariona Benedito de MIM-A i Josep Ricart d’Harquitectes.
També comptam amb un jurat de luxe, multidisciplinar i amb paritat de génere, que inclou artistes, músics, un ecòleg, un arqueòleg, una geògrafa, etc. i els arquitectes de prestigi Bosch-Capdeferro i Francisco Cifuentes, a més de la degana del COAIB i la sotsdirectora de l’EASDIB.

Hora

(Dimecres) 7:00 pm - 8:30 pm

X