maig, 2019

08mai(mai 8)9:00 am12(mai 12)3:00 pmTinta Il·lustre 20199:00 am - 3:00 pm (12) Tipus d'esdeveniment:Exposició,Familiar,Presentació de llibre

Informació

Arriba la segona edició de Tinta Il·lustre 2019 festival de l’àlbum il·lustrat i el llibre infantil a Mallorca.

Després de l’èxit de l’any passat,des de la llibreria Rata Corner, us presentam la segona edició del festival dedicat a l’àlbum il·lustrat i al llibre infantil amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els més petits i posar en valor la tasca dels il·lustradors.

Els il·lustradors convidats enguany són Ingela P. Arrhenius, Marta Altés Illustration, Lyona, Raquel Díaz Reguera, Canizales, Miguel Bustos – ilustrador, Jose A. i Javier Bizarro, Mariona Tolosa Sisteré il·lustració i Oyemathias.

La principal novetat d’aquesta segona edició, serà la Jornada Professional dedicada als il·lustradors i editors que tendrà lloc el divendres 10 de Maig a l’ Hotel Innside Palma Center.

Tinta Il·lustre s’enmarca dins del programa del Dijous Gros d’Inca, ciutat que acollirà la majoria d’activitats.

Durant la setmana hi haurà altres activitats, però el plat fort serà el dissabte 11 i diumenge 12 de maig al pati del Quarter General Luque d’Inca, on podreu gaudir de contacontes, tallers, jocs, xerrades i signatures de llibres amb tots els participants.
A més hi haurà llibreria, zona market, foodtrucks i servei de bar.

Ben aviat podràs consultar la programació completa i els horaris a la web: www.tintailustre.com

Organitza: Rata Corner i Ajuntament d’Inca
Patrocina: INNSIDE by Meliá , Laccao Mallorca.
Col·laboren: Blackie Books, Penguin Random House Grupo Editorial, Combel Editorial, Escoleta Gianni Rodari, NAU Escola, Fundació Mallorca Literària, Cultura i Patrimoni. Consell de Mallorca, Diari ARA Balears.
Il·lustració cartell: Oyemathias

Hora

8 (Dimecres) 9:00 am - 12 (Diumenge) 3:00 pm

Adreça

Rata Corner

Carrer Antoni Marquès 34, baixos

X