Aquest cap de setmana no us perdeu les rutes literàries de Jane’s Walk Palma

Jane’s Walk és un un moviment global de passejades urbanes gratuïtes guiades per ciutadans voluntaris inspirats en les idees de l’activista Jane Jacobs, es celebra a més de 200 ciutats de manera simultania, i enguay arriba a Palma per primera vegada organitzat per Natxa Pomar i Maria Gómez.

Durant aquest cap de setmana es celebraran 14 rutes d’allò més originals i que tendran lloc a totes les barriades de Palma, des de Santa Catalina, Sant Agustí, Son Gotleu o el centre de Palma. Us aconsellam que li pegueu una ullada al programa oficial per triar la ruta que més us agradi. No us podeu perdre les dues rutes literàries d’enguany:

Dissabte a les 12:30h al principi del Parc de les Estacions començarà la ruta “Un viatge de mil llegües comença amb el primer llibre” que recorrerà diferents llibreries de Palma de la mà de la gestora cultural Mar Rayó i que estam segurs que serà ben interessant, a més, tenim la sort de que la ruta acabarà al Rata Corner on podreu conéixer el nostre espai, i a més agafar forces prenent un Vermut.

L’altra ruta literària que no us podeu perdre és “Palma amb ulls dels escriptors estrangers” que sortirà diumenge a les 18h de l’Església de Sant Miquel.

Esperam que aquesta iniciativa sigui tot un èxit i sigui el primer de molts anys!

Share this postDeja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

X