Arriba Tinta il·lustre, el I festival de l’àlbum il·lustrat i el llibre infantil a Mallorca

Per primera vegada a Mallorca s’organitza un festival dedicat a l’àlbum il·lustrat i al llibre infantil amb l’objectiu de fomentar la lectura entre els més petits i posar en valor la tasca dels il·lustradors.

Per això, des de la llibreria Rata Corner, hem convidat a cinc il·lustradores que són referents a nivell nacionals a participar-hi, i durant el cap de setmana organitzarem diferents activitats com exposicions, contacontes, tallers o taules rodones.

Aquesta primera edició s’enmarca dins del programa del Dijous Gros d’Inca, ciutat que acollirà la majoria d’activitats.

A la web podeu consultar el programa d’activitats, on destaca la jornada del dissabte 12 de maig, al Claustre de Sant Domingo d’Inca una jornada plena de contacontes, tallers i signatures de llibres.

On els lectors i lectores més petits de la casa podràn conéixer a Anna Llenas (autora d’El Monstre de Colors), Olga de Dios (autora de Monstruo Rosa), Nívola Uyá, Aina Bestard o Flavia Gargiulo.

A més, també hem convidat Milimbo, un projecte editorial valencià que aposta per uns llibres amb una il·lustració diferent i la lectura com a joc .

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots i totes les que heu fet possible aquesta primera edició i us convidam a gaudir-ne tots plegats.

Share this postX