Dimarts 27 de setembre arriba la Nit Especial de Harry Potter a Rata Corner

Nit especial Harry Potter

Dimarts 27 de setembre a partir de les 18:00h i fins a mitjanit!

El 28 de setembre surt a la venda “Harry Potter España y el legado maldito” l’esperada continuació de la saga de Harry Potter. I a Rata Corner estam preparant una vetllada molt especial per dimarts 27 de setembre.

A les 18h hi haurà un taller familiar: Descobreix la Màgia de Harry Potter. Aprendrem a fer pocions i alguns trucs de màgia per poder entrar a l’Escola de Hogwarts. Amb Clara Pol.

*Activitat gratuïta. Places limitades. A partir de 5 anys. Imprescindible inscripció al 974214622 o a hola@ratacorner.com

A les 20h. arribarà el moment més especial de la vetllada: SOPAR DE HOGWARTS un menú realitzat per els cuiners arribats des de les cuines Hogwarts i que amb la col·laboració del Fornet de la Soca i Rosemarys Kitchen, oferiràn un sopar màgic que farà les delícies dels més fans. Has tastat mai la cervesa de mantega?

*Places limitades.El sopar té un preu de 20€/persona que inclou el menjar i la beguda. Imprescindible inscripció al 974214622 o a hola@ratacorner.com

A les 00.01h arribarà el moment que haurem estat esperant tota la nit. Vols ser el primer en tenir en les teves mans un exemplar de “Harry Potter y el legado maldito”? Serem la primera llibreria de les Illes Balears en posar-lo a la venda!

No oblidis reservar el teu exemplar (en català o castellà) al 974214622 o a hola@ratacorner.com per asseguar-te no quedar-te sense!

Però això no és tot, la diversió està asegurada ja que a més, hi haurà concursos entre els que vingueu vestits per l’ocasió, podreu jugar a Quidditch, llegir fragments dels llibres de Harry Potter… i moltes més sorpreses en una vetllada màgina i única!

sopar_hp

Share this postX