La cultura no atura: t’enviam les teves comandes a casa de manera gratuïta i realitzam activitats culturals per streaming

A Rata Corner ens intentam adaptar a la situació que estam vivint d’excepcionalitat, i intentarem mantenir l’equilibri entre seguir la nostra activitat cultural sense posar-vos en risc: #laculturanoatura:

Seguim oberts en el nostre horari habitual, reforçam els processos de neteja de la llibreria i tenim liquid desinfectant a la porta per tots els que vingueu.

-Us volem acostar la cultura a casa, i per això, tot i no tenir botiga on-line, durant el mes de març us oferim poder fer comandes i recomanacions enviant un mail a hola@ratacultura.com, telefonant al 971 21 46 22 o per xarxes socials i si supera els 30€ us l’enviam a casa de manera gratuïta.*

*Entrega en un termini de 48h aproximadament. Per comandes inferiors a 30€ tarifa plana d’enviament per 2,50€. Vàlid per comandes a Balears i Península.

-Hem decidit canviar el format de les nostres activitats per a que les pogueu seguir des de casa, retransmatent en streaming algunes de les activitats que tenim programades i ben aviat realitzarem un especial de ‘Rates a la fresca’ el nostre programa cultural en streaming al nostre canal de youtube.

Gràcies a tots per seguir comprant a les llibreries de barri i esperam que pogueum tornar a la normalitat ben aviat.

Share this postX