La màgia envaeix Rata Corner durant la Nit Especial de Harry Potter

Com sabeu, el dimecres 28 de setembre sortia a la venda el nou llibre de la saga de Harry Potter: “Harry Potter i el Llegat Maleït”, basat en les novel·les de J. K. Rowling però que ens situa 19 anys després on podem trobar un Harry Potter adult, i a més, la novetat és que és una obra de teatre.

img_8928

Per celebrar aquest fet, a Rata Corner vàrem organitzar una Nit Especial Harry Potter amb la intenció d’obrir la llibreria tota la nit per ser els primers en vendre el llibre a Balears. Per a que l’espera fins a mitjanit no fos tan dura vàrem organitzar una sèrie d’activitats per a tots els gustos.

A primera hora, vàren ser els més petits els que vàren gaudir del taller “Descobreix la Màgia” amb na Clara Pol, els nins i nines vàren realitzar la seva pròpia vareta màgina, i després, seguint les instruccions, vàren realitzar la Poció Multijugos, amb la intenció de convertir-se en Harry Potter per unes hores.

Mentre la llibreria estava totalment ambientada en el món de Harry Potter; amb una taula de pocions, un camp de Quidditch on els més agoserats podien jugar una partida, un photocall amb l’andana 9 i 3/4, tastar un tassó de Felix Felicis i moltes altres sorpreses que varen aconseguir fer d’aquella nit una nit màgica.

img_8917

Però el plat fort del vespre, estava a punt d’arribar: el sopar ambientant en la cuina de Harry Potter, realitzat per El Fornet de la Soca i Rosemary’s Kitchen. Un menú basat en la cuina tradicional anglesa on podíem trobar, entre d’altres plats, indiot rostit, pastís de carabassa, puré de patates, verdures, blat de moro, brou, pastís de carn i diversos postres… a més de poder tastar la Cervesa de Mantequilla, beguda que no podia faltar a un sopar així.

img_8952

A les 00.00 hi havia una gran emoció entre els assistents, vàrem realitzar un compte enrera i vàrem poder veure el nou llibre de Harry Potter!

img_8956

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les persones que ho vàren fer possible: Mar, Tomeu i Clara per posar-se el davantal i fer-mos disfurtar, na Xon per ajudar-nos amb el Camp de Quidditch, na Clara per ensenyar la seva màgia als més petits, i tots els que vàreu acostar-vos durant la nit a estar una estona amb nosaltres!

 

Entre tots els disfressats vàrem fer un sorteig, i els afortunats són: Marina Serra, que va guanyar la figura de Harry Potter; i Lucia Savino que va guanyar el llibre il·lustrat de Harry Potter! Enhorbona.

Share this postX