Llegir és un sentiment, el nostre lema per a la Fira del Llibre de 2019

‘La lectura normalment és un hàbit solitari que rares vegades és compartit. Des de la llibreria Rata Corner volem rompre aquesta inèrcia.

Comencem a compartir les nostres lectures preferides amb els nostres amics, a animar als escriptors i escriptores que més ens agraden i que formen el nostre equip, volem que sentis les pàgines que llegeixes, que esperis amb ànsia arribar a descobrir el final del llibre al girar la darrera pàgina…
Som molts els que ens agrada llegir, els que ho vivim amb passió, hem de sortir al carrer, sentir els colors i demostrar que llegir és un sentiment.

Mostra la passió que sents pels llibres a la Fira del Llibre a la caseta de Rata Corner, del divendres 31 de maig al diumenge 9 de juny al Passeig del Born.’

Aquest és l’objectiu de la campanya de comunicació que hem preparat per a la Fira del Llibre de 2019, on a més d’aquest vídeo per a xarxes socials, també hem realitzat un àlbum de cromos, i amb cada compra anam entregant cromos dels diferents escriptros participants per a que els lectors puguin col·leccionar.

Agraïments: RCD MallorcaMiquel Àngel AdroverMiquel A. CañellasCati CollPere EstelrichLaura GostClara IngoldCati MoyàJoan Miquel OliverLaia Martinez LopezPere Antoni PonsSebastià Portell ClarRosa Planas , Bartomeu Seguí, Caterina ValriuAntònia Vicens i Josep Manuel Vidal-Illanes.

 

Share this postX