OyeMathias arriba a Mallorca des de Xile per exposar la seva obra a Rata Corner

MATHIAS SIELFELD , a.k.a OYEMATHIAS és un destacat dissenyador i il·lustrador xilè. El seu treball combina tant tècniques digitals com manuals; primer dibuixa a mà alçada cada una de les seves il·lustracions com esbos, per després digitalitzar-les i pintar-les.
Les seves obres s’han exposat a Xile, Italia, USA o Argentina entre altres països. Arriba per primera vegada a Mallorca per a realitzar una exposició a Rata Corner on podrem veure el més destacat dels seus anys de feina.
A més d’il·lustrar per diverses revistes i maques, Mathias està treballant en un projecte personal que involucra històries il·lustrades, en forma d’historietes, i que aviat serà editat en un llibre.
Per això aprofitant que tenim a Oyemathias per Palma, el dissabte 16 de setembre donarà un taller d’historieta reflexiva, a n’aquest taller d’introducció aprendrem a utilitzar el dibuix, l’humor i la introspecció com a mitjà per comunicar problemàtiques contemporànies i recolzar causes socials.Dissabte 16 de setembre de 10 a 14h
Places molt limitades. 35€ (30€ socis)
inscripcions: hola@ratacorner.com

Share this postX