Rata Corner deixa Canamunt per traslladar-se al carrer Antoni Marqués el mes de setembre

Tenim una notícia molt important que explicar-vos: el mes de setembre ens traslladam! Rata Corner tancarà les seves portes a la seva ubicació actual per obrir de nou al carrer Antoni Marquès, 34 (a l’antic RockHouse, just davant del Cinema Rívoli).

Segurament des que vàrem obrir aquest serà el nostre major repte. Però pensam que és un canvi molt positiu i necessari per el projecte i esperam que us sembli igual d’engrescador que a nosaltres.

Molts de vosaltres segur que sentireu nostàlgia del Rata Corner actual: no sou els únics, nosaltres també. Aquí hem viscut grans moments i ens hem sentit com a casa: gairebé 200 activitats en 3 anys i mig, exposicions, presentacions, recitals…

Però pensam que ara és el moment de prendre aquesta decisió i ho feim amb moltes ganes i força aquí us deixam alguns dels motius:

1/ Tendrem un local accessible. Actualment per l’antiguitat del local i la seva configuració no és accessible a persones amb cadira de rodes.
2/ Ampliam els metres quadrats de llibreria amb gairebé 200m2 dedicats als llibres, la música i l’art. Això ens permetrà poder programar més activitats, tenir més llibres (a la fi podrem tenir algunes seccions quefa temps que volem, i ampliar-ne d’altres que és ben necessari.) i sobretot que la vostra experiència sigui més còmode, amb més espai i més llibres a la vista.
3/ Ens traslladam a un barri ple de vida, a pocs metres del carrer Blanquerna, davant el Cinema Rívoli. A Canamunt ens hem trobat molt a gust, però des de que vàrem obrir hem vist tancar comerços emblemàtics com Casa Roca, hem vist com l’especulació ha tret a molts de veïnats i amics del barri i com poc a poc s’ha anat turistificant. (ara mateix al nostre carrer hi ha 3 obres: un hotel, uns pisos de luxes i uns allotjaments turístics).
4/ El projecte seguirà igual que quan va néixer combinant llibres amb música i art. Continuarem servint cafès, organitzant activitats culturals i amb les portes obertes als veïnats, veïnades i al sector cultural.

Estam molt contents de comptar amb la vostra companyia durant tota aquest aventura i és el que ens dóna força a realitzar aquesta passa endavant. Ben aviat us anirem ensenyant tot el procés, i us esperam a finals d’agost al Carrer Hostals per despedir el nostre actual local amb una festa, i la primera quinzena de setembre (si tot va be) per donar la benvinguda al nou Rata Corner amb llibres, música i art.

Share this postX