Rata Corner premi a la Innovació Empresarial 2019 de Pimem

Aquesta setmana PIMEM ha entregat els seus premis anuals i ens ha concedit el premi a la Innovació Empresarial 2019, i n’estam molt contents! A continuació us deixam les notícies del diari AraBalears i Diario de Mallorca.

Rata Corner, CineCiutat i el bar Bosch, entre els guanyadors dels premis anuals de PIMEM

Rata Corner, CineCiutat, bar Bosch, Gori de Muro, Fundación Rana, Forn de la Soca i Mallorca Film Comission han estat les empreses i la fundació que han guanyat els premis de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) gràcies a la feina que han fet durant l’any 2019, segons ha informat la federació en un comunicat.

Emaya també ha rebut un premi de la federació però no per la seva bona gestió. L’empresa ha estat guardonat enguany amb el premi Vinagre, que s’atorga a la pitjor actitud empresarial i que el tria el mateix públic. Jordi Mora, el president de la federació, ha remarcat els problemes causats “pels vessaments d’aigües fecals a la Platja de Palma”, un fet que ha suposat “greus pèrdues per als negocis i el malestar dels veïns”.

El teatre Xesc Fortesa ha estat l’escenari d’aquesta entrega de premis, on hi ha hagut més de 500 assistents i diferents representants institucionals. Aina Calvo, la delegada del govern espanyol a les Illes; Rosario Sánchez, consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors; Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca, i José Hila, el batle de Palma, han estat els encarregats de donar els premis.

Precisament, Catalina Cladera ha tancat l’acte i ha remarcat la dedicació de la seva administració pel continu creixement de les petites i mitjanes empreses. A més, ha volgut felicitar la federació per la seva feina i dedicació durant els darrers anys.

PIMEM entrega sus premios a empresas y asociaciones

Entre los galardonados se encuentran el Bar Bosch, Cine Ciutat, Gori de Muro o la Mallorca Film Comission

La patronal PIMEM celebró ayer su gala anual en la que hace entrega de sus premios a empresas y organizaciones cuya labor ha destacado durante el ejercicio anterior.

Los galardonados de este año han sido la Fundación Rana, que recibió el premio a la Responsabilidad y Etica Empresarial; el Forn de la Soca, en el sector comercial; Cine Ciutat, con el destinado al sector servicios; Gori de Muro en la rama industrial; Rata Corner, con el premio a la Innovación Empresarial; el Bar Bosch con el reconocimiento en el sector turístico; y Mallorca Film Comission como Asociación Empresarial.

Por contra, se concedió el premio Vinagre, a la peor actitud empresarial durante 2019, a EMAYA, ya que sus “continuos vertidos de aguas fecales en la Platja de Palma y alrededores, y los consiguientes cierres de las mismas, han provocado una imagen de Palma y de Mallorca muy desagradable para el turista, causando graves pérdidas a los negocios de los alrededores y el malestar de todo el vecindario”, según explicó el presidente de PIMEM, Jordi Mora.

Share this postX